Erillisissä tiloissamme onnistuu myös leimaamattoman lihan, kuten riistan, jalostus: leikkaus, palvaus, jauhelihan/palvimakkaran/säilykelihan valmistus.
Tuoreen lihan vastaanottopäivät:
maanantaisin klo 10–14
perjantaisin klo 10–17.
Mikäli tuot lihoja maanantaina, tulee ne olla tuoreita/sulatettuja. Mikäli tuot lihoja perjantaina, saavat ne olla jäässä, mutta myös tuoreita/sulatettuja. Lihat tulee toimittaa pakkaamattomina, joten poista muovit ja pakkausmateriaalit ennen toimitusta.
Huomioithan myös pyhäpäivät ja sesongit, jolloin vastaanottopäivät saattavat vaihdella! Näistä kuitenkin ilmoitetaan täällä verkkosivujen ajankohtaista-osiossa.
Palvaus
Palvaamme lihoja kokonaisina (luullisena) tai luuttomina. Kinkun luuttomaksi leikkaaminen (ja verkotus) onnistuu myös täällä meillä. Tästä mainittava toimitettaessa.
Leikkaus
Tehdään ruhosta, josta on valmiiksi poistettu turkki ja sisäelimet. Ennen ruhon tuomista, otathan
yhteyttä puhelimitse 040 5209566 ja sovit toimituksen ajankohdasta.
Jauhelihan valmistus
Pakataan n. 500 g paperipakkauksiin, ellei muuta sovita. Mahdollista pakata vakuumipusseihin
lisämaksusta.
Palvimakkaran/säilykelihan valmistus
Tarvitaan minimissään 10 kg lihaa. Joukkoon lisätään 20 % sianlihaa, ellei muuta sovita. Makkarat ovat noin 3 kg pötköjä, ellei muuta sovita. Voidaan sisällyttää muita mausteita (kuten valkosipuli) asiakkaan tuodessa mausteet mukanaan.
Leimaamattoman lihan savustusta ei tehdä viikoittain, joten tarkistathan etusivulla olevasta kalenterista leimaamattoman lihan savustusajankohdat. Kalenteriin pääset tästä.
Puh: 02- 735 2188 tai 040- 520 9566
Mail: info (at) pernionsaunapalvi.fi
Pernänmetsäntie 12
25500 Perniö
Toimitusjohtaja
Riku Rintakoski
040- 520 9566
Mari Rintakoski
0400- 732 302
Myymälämme on auki
Ma 10-16
To 10-16
Pe 10-17
Tervetuloa!
Käytämme evästeitä selauskokemuksesi parantamiseksi ja sisällön tarjoamiseksi. Evästeiden kieltäminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin sivustolla käytettäviin ominaisuuksiin ja toimintoihin.