Olemme kotimaisia perinteitä ylläpitävä lihanjalostusta harjoittava yritys, jolle tärkeää on
lähiruoka-ajattelu sekä kotimainen hyvä ruoka. Tarjoamme erilaisia lihatuotteita niin arkeen, kuin
juhlaankin, eri vuodenajat huomioiden.
Valmistamme lihat aidossa vanhan ajan savusaunassa joka lämmitetään leppäpuulla.
Pääsiäisenä palvaamossamme valmistuvat perinteisten palvikinkkujen lisäksi mm. herkulliset
lampaanviulut, jouluna uunituoreet palvikalkkunat ja palvikinkut, ja suurena juhlapöydän
kestosuosikkina valmistamme herkullisen palvipossun joko kokonaisena tai puolikkaana, ja jonka tuomme
lämpimänä vaikka suoraan pöytään.
Kesäisin valikoimastamme löydät herkulliset grillituotteemme, kuten marinoidut ulkofileet, kaslerit,
pihvit ja lukuisat muut grillipöydän herkut.
Erillisissä tiloissamme onnistuu myös leimaamattoman lihan, esimerkiksi riistan jalostus: leikkaus,
jauhelihan teko, palvaus, makkarat ja säilykelihan valmistus.
|