Perniön Saunapalvi Oy
Perniön Saunapalvi Perniön Saunapalvin Esittely Perniön Saunapalvin Tuotteet ja Palvelut Yhteystiedot
Perniön Saunapalvi - Yrityksen Esittely
 

Perniön Saunapalvi Oy - Palvilihaa jo vuodesta 1987

   
 

Hyvän Palvin Ystäville!

   
 

Olemme kotimaisia perinteitä ylläpitävä lihanjalostusta harjoittava yritys, jolle tärkeää on lähiruoka-ajattelu sekä kotimainen hyvä ruoka. Tarjoamme erilaisia lihatuotteita niin arkeen, kuin juhlaankin, eri vuodenajat huomioiden.

Valmistamme lihat aidossa vanhan ajan savusaunassa joka lämmitetään leppäpuulla.

Pääsiäisenä palvaamossamme valmistuvat perinteisten palvikinkkujen lisäksi mm. herkulliset lampaanviulut, jouluna uunituoreet palvikalkkunat ja palvikinkut, ja suurena juhlapöydän kestosuosikkina valmistamme herkullisen palvipossun joko kokonaisena tai puolikkaana, ja jonka tuomme lämpimänä vaikka suoraan pöytään.

Kesäisin valikoimastamme löydät herkulliset grillituotteemme, kuten marinoidut ulkofileet, kaslerit, pihvit ja lukuisat muut grillipöydän herkut.

Erillisissä tiloissamme onnistuu myös leimaamattoman lihan, esimerkiksi riistan jalostus: leikkaus, jauhelihan teko, palvaus, makkarat ja säilykelihan valmistus.

Leppäpuita

Palvilihaa toreilla, markkinoilla ja lehti-ilmoitusten mukaan

Perniön Saunapalvi Torilla
 
 

Uunituore Saunapalvi

 
 

Uunituoretta saunapalvia löydät suoraan palvaamon myymälästä perjantaisin klo 10-18 ja myyntiautoistamme lähialueen toreilta. Seuraa ilmoitteluamme lehdissä. Myymälä avoinna muutoin sopimuksen mukaan.

 

 
 

Oiva-raportit

 
 

Oiva-logo

Lue Oiva-raporttimme täältä

 

 
     
     


Perniön Saunapalvi Oy | Pernänmetsäntie 12, 25500 Perniö | 02- 735 2188 tai 0400- 742 948 | info (at) pernionsaunapalvi.fi | Oiva-raportit